arrow_orange Created with Sketch.

Bojíte sa predávať alebo prenajímať nehnuteľnosť bez realitky, lebo by Vám stále zvonil telefón? U nás sa toho báť nemusíte.

Ako raz povedal Winston Churchill : keď prechádzaš peklom, nezastavuj sa. Predaj bytu môže byť občas pekná prechádzka peklom. Ako sa tomu vyhnúť?

Neustále vyzváňajúci telefón

Poznáte tie scény z hororu, keď zazvoní telefón a z neho sa ozve hlas, ktorý oznámi postave, že čoskoro zomrie. A vy naňho z gauča kričíte, nech ten telefón nedvíha. Možno takú scénu práve prežívate aj doma, až na to, že sa vám ozve hlas realitného makléra alebo tisíceho nereálneho záujemcu o byt a už celá vaša rodina kričí z gauču, nedvíhaj to. Čo ak však bude tisíc a prvý zákazník ten pravý?

S takýmito problémami sa stretávajú ľudia, ktorí dôverujú realitným kanceláriam bežne. Je prakticky až tradíciou, že vaše číslo, uvedené pri inzeráte zaujme nielen záujemcov o kúpu bytu, ale aj realitné kancelárie, ktoré si váš kontakt posúvajú a nakoniec máte inzerát na desiatkach stránok. Mobil neprestáva zvoniť a vy už ani neviete, kedy a s kým ste volali. Znie to zle avšak stále máte aj inú možnosť.

Súkromná inzercia je krokom ku zachovaniu súkromia

Ak si nechcete prejsť vyššie spomínaným, existuje riešenie. Naše služby zahŕňajú nielen kompletné vypracovanie inzerátu a pridanie na najväčšie realitné portály na Slovensku, ale taktiež  sa nemusíte obávať o svoje súkromie. V inzeráte totiž neuvádzame vaše súkromné číslo. Tu je na mieste otázka, ako vás potom kontaktujú záujemcovia? Naša asistentka každý prvý telefonát vybaví za vás. To v jednoduchosti znamená, že pre vás vyselektuje len reálnych záujemcov. Na týchto ľudí vám príde prostredníctvom mailu alebo SMS kontakt a vy sami sa rozhodnete, či chcete osobu kontaktovať alebo nie.  

Tým pádom sa stanete pánmi situácie a nemusíte sa báť, že vaše telefónne číslo bude niekde zverejnené. Taktiež vám garantujeme, že číslo použijeme iba na kontaktovanie vás ohľadom reálnych záujemcov a neposunieme ho ďalším osobám.